Tryghedspakke

Køb BRUGT campingvogn med TRYGHEDSPAKKE


Tryghed og sikkerhed ved køb af brugt campingvogn

Når man vælger at købe en brugt campingvogn kan man vælge at handle privat eller hos en forhandler. Ofte vil priserne måske umiddelbart være lidt lavere hos private, men på lidt længere sigt kan det blive dyrere hvis man er uheldig.
Fra det øjeblik man har købt den private vogn hæfter man selv for alt ved vognen, hvis det viser sig der er ting der ikke fungerer, eller i værste fald hvis der er gæld i vognen.
Hos den autoriserede campingforhandler er man for det første sikret gennem en 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Derudover er man sikret mod skjult restgæld, hvis forhandleren er medlem af Camping Branchen.

Tryghedspakke
Men nu er der en endnu bedre mulighed, nemlig at tilkøbe en Tryghedspakke som tilbydes af Bije Fritid & Camping i Helsinge. Manden bag ideen og pakken er indehaveren Jesper Behrensdorff, der fortæller, at pakken tilbydes til alle der køber en brugt campingvogn hos Bije Fritid & Camping. I den forbindelse er det vigtigt at bemærke, at Bije Fritid & Camping ikke tillægger hverken leveringsomkostninger eller andre udgifter til vognens salgspris, udover statens afgift til nr. pladen. Man sparer altså leveringsomkostningerne og kan så vælge at tilkøbe en Tryghedspakke der indeholder følgende:

• 12 måneders 100 garanti på vognen
• 6 måneders ombytningsret
• DCU gastest
• DCU fugttest
• Klargøring til syn
• Vejeseddel med campingvognens faktiske vægt
• DCU serviceeftersyn U4 der omfatter klargøring af campingvognens tekniske områder samt funktionstest af vognen.
• Garanti for skjult restgæld i vognen
• Instruktion ved levering af vognen

Prisen for Tryghedspakken er kr. 4.950. Man bestemmer selv om man ønsker at tilkøbe pakken, men det skal besluttes samtidigt med, at man køber vognen.

Tæthedspakke
En anden nyhed fra Bije Fritid & Camping er, at du kan tilkøbe en Tæthedspakke som med årligt eftersyn, giver dig 3 års tæthedsforsikring. Denne pakke kan bestilles i løbet af det første år og koster kr. 895 pr. år. 
Man kan sige at man med de 2 pakker er lige så godt sikret med den brugte vogn som man ville have været ved køb af en ny.

Tempo 100 pakke
Når ferietiden melder sig, og man skal af sted med sin brugte vogn, kan man købe en Tempo 100 pakke som betyder, at du på de tyske motorveje må køre 100 km/t. Så kommer du hurtigere frem til feriemålet.
Pakken koster kr. 2.850 og indeholder Tempo 100 godkendelse af campingvognen samt 2 nye dæk.